Articles categories

RL064 БАЙЦ

поливалентен концентриран оцветител (байц)

Повече информация

В разпродажба В разпродажба!
15,90 лв вкл. ДДС

153 артикули в наличност

Цветовете можете да видите тук

 

ПОЛИВАЛЕНТЕН ОЦВЕТИТЕЛ ЗА ДЪРВО (БАЙЦ)

Разтворим до шест пъти във вода или друг вид разтвор

Поливалентният оцветител за дърво на ГУБРА, благодарение на своята специфична формула на база разнообразни разтворители, може да се използва в готов вид, или като разтвор с вода или с друг вид разтворител. Той оцветява дървото без да променя специфичната му красота и откроява естествените жили, като същевременно прикрива дребни повърхностни дефекти. Продуктът е отлично средство за финиш на мебели от сурово или други видове дърво с по-скромни качества, които обновява чрез промяната на цветовете. Предлага се в 11 тоналности, които могат да се смесват помежду си. По този начин поливалентните оцветители на ГУБРА предоставят многобройни възможности за цветови решения в отговор на разнообразни предпочитания и нужди.

 


 

 

 

Начин на приложение: След старателното почистване на дървото от прах, мазнини и петна нанесете продукта с мека четка. Изчакайте докато изсъхне напълно. За постигането на по-наситено оцветяване можете да минете втора и трета ръка. След окончателното изсъхване на третираната повърхност лъснете мебела с лъскащата вакса на ГУБРА.

Предупреждения: Вреден при вдишване. Вреден при поглъщане. Вреден при контакт с кожата. Дразни дихателните пътища. Да се избягва контакт с очите и кожата. Да се съхранява далече от достъпа на деца.

  • Тегло: 250 мл

Количка  

изпразни

Нови Продукти

Няма нови продукти в момента