Не можете да направите нова поръчка от Вашата държава. United States

Каталог

Активирани филтри:
  Наличност
   Състояние

    Информация

    ПОЛЕЗНО

    Промоции

    В момента няма промоции.
    ВМЕСТО РЕМОНТ - ПРЕПАРАТИ

    Специално разработена гама от продукти прави възможно пълното възстановяване на остарели и захабени подови настилки и стенни облицовки. В няколко етапа с тях можете да възвърнете първоначалния блясък и красив външен вид на третираната повърхност. Чрез продуктите за дълбоко почистване ще отстраните следите от дълготрайна употреба, с препаратите з...

    Специално разработена гама от продукти прави възможно пълното възстановяване на остарели и захабени подови настилки и стенни облицовки. В няколко етапа с тях можете да възвърнете първоначалния блясък и красив външен вид на третираната повърхност. Чрез продуктите за дълбоко почистване ще отстраните следите от дълготрайна употреба, с препаратите за импрегниране ще съхраните за дълго постигнатия резултат, а с продуктите за полиране и защита ще придадете красив и блестящ финиш на напълно обновената повърхност. 

    Още

    ВМЕСТО РЕМОНТ - ПРЕПАРАТИ Няма продукти в тази категория.

    Подкатегории

    • ПРЕПАРАТИ УЛТРА

     Основното почистване е първата стъпка към обновяването на стари или захабени подови настилки и стенни облицовки. То цели отстраняване на наслоено замърсяване, остатъци от препарати от предходни обработки, следи от ежедневна употреба или ремонт. За целта предлагаме специално разработени силно действащи препарати за дълбоко проникващо почистване. Те почистват бързо, лесно и ефикасно и подготвят повърхността за следващите етапи на обновяване.

                                                                      Научете повече

    • Препарати за защита

     Продуктите от тази категория осигуряват на подовите настилки дълготрайна защита от замърсяване. Чрез обработката с продуктите за импрегниране третираната повърхност се предпазва от вода, киселинни дъждове, корозивни пушеци, възсолена влага, конденз, олио и мазнини, както и от замърсяване при ежедневна употреба. При нанасянето им не се формира повърхностен слой.

    • Препарати за полиране...

     Тази фаза е довършителна на предходните обработки и цели дълготрайна консервация. Продуктите за финална обработка обновяват третираната повърхност, придават елегантен блясък и подчертават оригиналната й красота. Тяхната цел е трайно съхранение на резултата, постигнат с предишните фази на обработка. Улесняват редовната поддръжка и предотвратяват наслояването на прах и замърсяване. С грип против пързаляне.

    • Препарати брилянт

     Продуктите, предназначени за ежедневна употреба, могат да се използват за основно почистване (като концентрат), както и за редовно почистване (като воден разтвор). Изключително ефикасни, те не само почистват но и санират и ароматизират повърхностите, като осигуряват висока степен на хигиена.

    • СПЕЦИФИЧНИ

     Препаратите са предназначени за редовно почистване на различни видове повърхности, уреди и материали. Отстраняват лесно мазнини и упорито замърсяване, освежават и обновяват третираната повърхност, без да оставят следи от петна. Почистват, хигиенизират и ароматизират. Професионален клас продукти за индустрията и бита.