Не можете да направите нова поръчка от Вашата държава. United States

Информация

ПОЛЕЗНО

Промоции

В момента няма промоции.
Подготовка
Подготовката на предмета е основен етап в процеса на реставриране. От него зависи крайния резултат, който ще постигнете. Подготовката минава през няколко основни фази: почистване, сваляне на стари бои и лакове, шлайфане, китване, укрепване, саниране. Продуктите в тази категория са предназначени за всеки един от тези етапи на об...
Подготовката на предмета е основен етап в процеса на реставриране. От него зависи крайния резултат, който ще постигнете. Подготовката минава през няколко основни фази: почистване, сваляне на стари бои и лакове, шлайфане, китване, укрепване, саниране. Продуктите в тази категория са предназначени за всеки един от тези етапи на обработка.
Още

Подготовка Съдържа 1 продукт.

Подкатегории

 • Отстранители и...

  При подготовката за реставриране на даден предмет отстранете с обезмаслител старателно всякакъв вид замърсяване, като добре почистите вътрешните и външните части на предмета от мазнини, прах, петна, мухъл, гъбички и други. В случай че лакът или боята са стари и увредени, отстранете ги с отстранител, след което изшкурете повърхността докато премахнете всякакви остатъци. Накрая почистете от прахта.
 • Китове за дърво, лепила

  Евентуални пукнатини, отвори или цепнатини върху повърхността прикрийте с кит за дърво с подходящ цвят. Ако отворите са дълбоки, нанасяйте кита на слоеве като изчаквате да изсъхне предишния преди нанасяне на следващия слой. Липсващи елементи можете да изградите с подходящ продукт, а счупени или разхлабени части залепете с лепило за дърво или монтажно лепило. Преди да продължите изчакайте използваните продукти да изсъхнат напълно.
 • Втвърдител за дърво,...

  Продукти за саниране и укрепване на изтъняло дърво

  Ако дървото е проядено от дървояди, непременно отстранете вредителите! Ако дървото е изтъняло, крехко или меко, третирайте с втвърдител, за да възстановите устойчивостта му.
 • Стоманена вълна

  Незаменим помощник в изпълнението на различните етапи на обработка са аксесоарите, специално предназначени за акуратно и прецизно третиране на повърхностите.

 • Импрегнатори

  Импрегнаторите защитават дървесината от въздействията на атмосферните условия и слънчевите лъчи, като я предпазват от вредители, гъбички и мухъл.

Показване на 1 - 1 от 1 артикул
Показване на 1 - 1 от 1 артикул