Не можете да направите нова поръчка от Вашата държава. United States

Разпродажба! Масло за тик и твърда дървесина Преглед отблизо

Само онлайн

Масло за тик и твърда дървесина

Нов продукт

Масло за тик и твърда дървесина

Повече детайли

24 Артикула

Добави към списъка с желания

Техническо описание

Тегло1 л
Етикетувредена опаковка

Повече информация

Приложение: на открито/ закрито. Отлично за плавателни съдове, кейове, градинска мебел, сауни. МАСЛОТО ЗА ТИК ГУБРА съдържа смес от висококачествени растителни масла и дървесни смоли, чрез които импрегнира и предпазва дървото от петна и изсъхване и възстановява качествата му. Характерно с бързото си съхнене, то скъсява времето за обработка в сравнение с използването на традиционни видове масла. След третиране дървото възвръща своя оригинален цвят и първоначалния си блясък и възстановява масления си баланс.

Начин на приложение: Преди нанасянето на продукта почистете старателно дървото с вода и сапун, отстранете старите политури с помощта на стоманена вълна № 0000 ГУБРА и го оставете да изсъхне. Нанесете една ръка тънък слой Тиково масло ГУБРА посредством парче плат, четка или тампон. Изчакайте докато попие и при нужда отстранете остатъка. При необходимост повторете процедурата след 6/7 часа. След приключване ефектът от обработката е впечатляващ.

Предупреждения:

ЗНАК ЗА ОПАСНОСТ: EUH066 Повтарящата се експозиция може да предизвика изсушаване или напукване на кожата. EUH210 Информационен лист за безопасност ще бъде представен при поискване 

СЪВЕТИ ЗА БЕЗОПАСНОСТР101 При необходимост от медицинска помощ, носете опаковката или етикета на продукта. Р102 Да се съхранява извън обсега на деца. Р501Съдържанието/съдът да се изхвърли в съответствие с регулацията за отпадните води. Да не се изпуска в околната среда. 

Отзиви

Напишете отзив

Масло за тик и твърда дървесина

Масло за тик и твърда дървесина

Масло за тик и твърда дървесина

  • за любители и майстори в занаята

    нашите продукти