Не можете да направите нова поръчка от Вашата държава. United States

ПОЧИСТВАНЕ, ЗАЩИТА И ПОДДРЪЖКА НА МЕБЕЛИ И ИЗДЕЛИЯ ОТ ДЪРВО

Серия “МЕБЕЛИ” на GUBRA предлага пакет от продукти за обновяване и поддръжка на мебели и изделия от дърво. Тяхна основна цел е дълбоко и основно почистване, възстановяване на първоначалния вид на дървото, на масления баланс и естествената му еластичност, подхранване и защита против стареене, полиране и консервация, както и предпазване от прах и замърсяване. Третирането с тези продукти възстановява и съхранява мебелите и изделията от дърво, като им придава блясък и красив външен вид.

ЕТАПИ И НАЧИН НА УПОТРЕБА

ПОДГОТОВКА:  дълбоко проникващо и основно почистване:

Основното почистване има за цел отстраняването на стари политури, разрушени от времето лакови покрития, наслоено замърсяване и петна. добре почистената повърхност възвръща оригиналния си вид и е готова за следващия етап на възстановяване. 

 

ПОДХРАНВАНЕ: възстановяване на масления баланс на дървото

Третирането с различните видове масла за дърво цели да подхрани и възстанови масления баланс на дървото, изхабено в резултат на стареене и употреба. маслата проникват в дълбочина, като подчертават жилите на дървото, запазват естествената му еластичност и възвръщат оригиналния му блясък. регулярното третиране с масло поддържа неговата свежест и лъскавина и предпазва от проникването на петна и замърсяване.

 

КОНСЕРВАЦИЯ И ЗАЩИТА: предпазване, подхранване и полиране

Полирането с вакса е финалния етап от обработката по възстановяване на мебели и изделия от дърво. основна цел на тази обработка е подхранване, защита и полиране на третираната повърхност. ваксите GUBRA представляват смес от висококачествени суровини на базата на естествени восъци и вода, без силикони и агресивни за околната среда агенти. възстановяват цвета на дървото, подхранват в дълбочина, предпазват от стареене, прах и замърсяване. създават устойчив бляскав слой, който придава топъл и блестящ вид на третираната повърхност.

 

КОРЕКЦИЯ И РЕТУШ: прикриване на нараняване и драскотини

Коректорите GUBRA прикриват и покриват успешно повърхностни наранявания и драскотини в резултат на износване и ежедневната употреба.

 

Обратно в Каталог