Не можете да направите нова поръчка от Вашата държава. United States

ПРИКРИВАНЕ НА ДЕФЕКТИ И ПОВЪРХНОСТНИ НАРАНЯВАНИЯ

ВЪРХУ МЕБЕЛИ И ОБЛИЦОВКИ ОТ ДЪРВО И ЛАМИНАТ

При продължителна ежедневна употреба върху мебелните повърхности се появяват драскотини, повърхностни наранявани и дефекти. За успешното им прикриване съществуват различни видове коректори: маркери, восъчен кит, течни коректори. Лесни за употреба, високо качествени и ефективни, те са незаменим помощник за мебелисти, хотелиери, ресторантьори и специалисти, ангажирани с поддръжката на мебели и изделия от дърво и ламинат.

Предлагат се в богата цветова гама.

Маркерите за дърво на спиртна основа са лесно и бързо средство за прикриване на повърхностни драскотини. Предлагат се в различни нюанси дървесен цвят. Попиват бързо и прикриват трайно повърхностните наранявания.

Восъчният кит (мека вакса) служи за запълване на повърхностни цепнатини, отвори и наранявания. При нагряване восъчният кит става мек и лесен за нанасяне. След като изстине прилепва и запълва успешно пукнатините. С него успешно се прикриват винтове или отвори върху видимата част на мебелите. 

Течният коректор е подходящ за лакирани повърхности, тъй като след изсъхване формира тънък лъскав филм.

Различните видове коректори са идеално средство за прикриване на повърхностни дефекти, възникнали в резултат на честа употреба: драскотини от преместване, падане или удар на тежки предмети върху мебелни или подови повърхности.