Не можете да направите нова поръчка от Вашата държава. United States

За нас

ОПТИМЕКС ООД  лансира на българския пазар продуктите марка ГУБРА на италианската фирма NESPOLI  GROUP – европейски лидер в производството и дистрибуцията на средства и аксесоари за професионално и хоби приложение в областта на строителството, поддръжката, почистването, реставрацията и ремонтните работи.

От богатата продуктова гама на фирмата ние избрахме две основни линии:препарати за цялостно възстановяване на подови настилки и облицовки и продукти за реставрацията на изделия от дърво. Изборът ни е базиран на отличния баланс между високо професионални качества, спектър на приложение, ефективност и  цена: продуктите марка ГУБРА съчетават  европейските традиции с европейско качество, които придават изискан външен вид на третираните повърхности.

Козметиката за бита марка ГУБРА е представена с две основни серии:

Серията “БЛЯСЪК” предлага пакет от продукти за почистване, защита и поддръжка на различни видове повърхности и материали.

Серията “ВАКСИ” се състои от продукти за периодично обновяване и поддръжка на мебели и изделия от дърво.


Със силното си действие, високата степен на защита, приятен аромат и лекота на употреба продуктите марка ГУБРА осигуряват дълготраен блясък и чистота в средата, в която живеем.

Продуктовата гама "РЕСТАВРИРАЙ САМ" предлага пълен комплект  от продукти за реставрация, ретуш и поддръжка на мебели и изделия от дърво. Компилирана в помощ на професионалисти и любители, тя предоставя всичко необходимо за цялостното възстановяване на стари, ценни и антикварни мебели и изделия от дърво, за съхранението и възвръщането на техният блясък и красив външен вид.

В дома или на работното място, при професионално, хоби или домашно приложение, продуктите ГУБРА придават свежест и елегантност на нашия бит.