Не можете да направите нова поръчка от Вашата държава. United States

Импрегнант НЕСПОЛИ БРАВО Преглед отблизо

Импрегнатор НЕСПОЛИ БРАВО

Нов продукт

Органичен спрей импрегнант за дърво "НЕСПОЛИ БРАВО" 400 мл

Повече детайли

18 Артикула

Добави към списъка с желания

Повече информация

Импрегнаторът  НЕСПОЛИ БРАВО е спрей за импрегниране на дървесина за външно и вътрешно приложение с висока устойчивост на атмосферните влияния и дългосрочно действие. Подчертава жилите на дървото и предпазва от мухъл и вредното въздействие на атмосферните условия.  Подходящ за всички видове дървесина.

Начин на употреба: Разклатете флакона в продължение на 1-2 минути преди употреба. Пръскайте на разстояние от 25-30 см от третираната повърхност като държите флакона изправен. За постигане на равномерен слой при нанасяне се препоръчва в процеса на работа от време на време да се разклаща флакона. Напръскайте повърхността бързо и равномерно в различни посоки от ляво на дясно и от горе надолу. Преди употреба се уверете, че повърхността е гладка, чиста и без следи от ръжда. Втора ръка се нанася след минимум 6 и максимум 8 часа след първата ръка.  Съхнене: от 48 до 72 часа.

Съвети и предупреждения: нанесете две ръце. През зимата нанасянето трябва да се извърши до 3-4 часа преди да се стъмни,  за да може продуктът да изсъхне и да се предотврати поемането на влага. Да не се нанася в мъгливи дни. Да не се прилага при температури под +50С или по-високи от +350С. При нанасяне на закрито да се осигури добро проветряване на работното помещение.

Отзиви

Напишете отзив

Импрегнатор НЕСПОЛИ БРАВО

Импрегнатор НЕСПОЛИ БРАВО

Органичен спрей импрегнант за дърво "НЕСПОЛИ БРАВО" 400 мл

  • за любители и майстори в занаята

    нашите продукти