Не можете да направите нова поръчка от Вашата държава. United States

Варено ленено масло Преглед отблизо

Варено ленено масло

GRL097

Нов продукт

Варено ленено масло

Повече детайли

10 Артикула

С покупката на този продукт, можете да съберете до 3 точки за лоялност. Общо за количката Ви 3 точки за лоялност това може да бъде конвертирано във ваучер за 0,90 лв.


Добави към списъка с желания

Техническо описание

Тегло1 л

Повече информация

ВАРЕНО ЛЕНЕНО МАСЛО
Идеално средство за третиране и поддръжка на дърво

Вареното ленено масло е продукт, който се получава от преработката на ленено семе: изстискване на ленени семена, декантиране и филтриране. Впоследствие се вари при температура 170 градуса. Отлично средство за защита, обработка и поддръжка на дърво, вареното ленено масло се използва и при производството на бои, лакове и грундове за външно и вътрешно приложение. С добавка на миниум то е подходящо за приготвянето на грунд против ръжда. 

Начин на приложение: Нанесете много тънък слой и оставете да изсъхне. Времето на съхнене зависи от температурата и третираната повърхност.

Предупреждение: Парчетата плат напоени с варено ленено масло в горещите сезони могат да се самозапалят. Препоръчва се използването на четка, като при всички случаи след употреба използваните средства да се изплакнат обилно с вода преди да се изхвърлят или приберат. Да се съхранява далече от достъпа на деца.

Отзиви

Напишете отзив

Варено ленено масло

Варено ленено масло

Варено ленено масло

  • за любители и майстори в занаята

    нашите продукти