Не можете да направите нова поръчка от Вашата държава. United States

Масло за тик Преглед отблизо

Масло за тик

Нов продукт

Масло за тик и твърди видове дърво

Повече детайли

32 Артикула

С покупката на този продукт, можете да съберете до 4 точки за лоялност. Общо за количката Ви 4 точки за лоялност това може да бъде конвертирано във ваучер за 1,20 лв.


Добави към списъка с желания

Повече информация

МАСЛО ЗА ТИК И ТВЪРДИ ВИДОВЕ ДЪРВО

За вътрешно и външно приложение

Отлично за плавателни съдове, кейове, градинска мебел, сауни. ТИКОВОТО МАСЛО ГУБРА съдържа смес от висококачествени растителни масла и дървесни смоли, чрез които импрегнира и предпазва дървото от петна и изсъхване и възстановява качествата му. Характерно с бързото си съхнене, то скъсява времето за обработка в сравнение с използването на традиционни видове масла. След третиране дървото възвръща своя оригинален цвят и първоначалния си блясък и възстановява масления си баланс. 

Начин на приложение: Преди нанасянето на продукта почистете старателно дървото с вода и сапун, отстранете старите политури с помощта на стоманена вълна № 0000 на ГУБРА и го оставете да изсъхне. Нанесете една ръка тънък слой посредством парче плат, четка или тампон. Изчакайте дървото да попие и при нужда отстранете остатъка. При необходимост повторете процедурата след 6/7 часа. След приключване ефектът от обработката е впечатляващ.

Разходната норма на продукта варира значително в зависимост от вида на дървото и състоянието на третираните повърхности, индикативно е 23 м2/литър. Не съдържа оцветители.

Отзиви

Степен 
2021-04-27

най-доброто

От няколко години ползвам продукта и съм изключително доволен. Най- доброто на пазара като качество и цена, което съм намирал.

  Степен 
  2020-11-22

  не точно

  Съветвам да си купите малката разфасовка първо и да пробвате на отделно парче дърво, че да няма разочарования после

  • 0 от 1 човека смятат, че това ревю е полезно.

  Напишете свой отзив!

  Напишете отзив

  Масло за тик

  Масло за тик

  Масло за тик и твърди видове дърво

  • за любители и майстори в занаята

   нашите продукти