Не можете да направите нова поръчка от Вашата държава. United States

Дечеранте

GRL020

Нов продукт

Препарат за почистване и отстраняване на наслоено замърсяване и стари политури върху мебели и изделия от дърво

Повече детайли

5 Артикула

Добави към списъка с желания

Техническо описание

Тегло0.5 кг
Обем500 мл

Повече информация

ДЕЧЕРАНТЕ

ПРЕПАРАТ ЗА ОТСТРАНЯВАНЕ НА СТАРИ ПОЛУТИРИ И НАСЛОЕНО ЗАМЪРСЯВАНЕ

Отстранява лесно стари политури и замърсяване от повърхността на мебели от дърво. Продуктът разгражда политурите и ги прави лесни за отстраняване.

Начин на приложение: Разклатете опаковката преди употреба и нанесете продукта върху повърхността за третиране. Изчакайте няколко минути, за да подейства препаратът, след което отстранете остатъците от политура с твърда четка, конопен парцал или стоманена вълна ГУБРА  № 0000. Почистете повърхността с влажна гъба, за да отстраните напълно остатъка от образувания слой. Препоръчва се да се направи тест върху трудно забележима част от повърхността, като напоите грубо парче плат с малко количество от продукта. След като се уверите в действието на продукта, процедирайте по описания начин.

Предупреждения:Запалим продукт. Вреден. Може да причинят увреждане на белите дробове при поглъщане. Повтарящата се експозиция може да предизвика сухота или напукване на кожата. Да се съхранява далече от напитки и храни за хора и животни. При поглъщане да не се предизвиква повръщане: незабавно да се потърси медицинска помощ и да се покаже тази опаковка или етикета. Да се пази от достъп на деца. Съдържа: терпентин без мирис. Не съдържа хлориди.

Отзиви

Напишете отзив

Дечеранте

Дечеранте

Препарат за почистване и отстраняване на наслоено замърсяване и стари политури върху мебели и изделия от дърво

  • за любители и майстори в занаята

    нашите продукти

За сваляне

Реставрирай сам - ръководство

Реставрирай сам в няколко стъпки и необходими продукти за реставриране на дърво

За сваляне (378.08k)