Не можете да направите нова поръчка от Вашата държава. United States

ГРАДИНА PVC + Пакет 3+1 Преглед отблизо

ГРАДИНА PVC + Пакет 1+1

Нов продукт

Пакет от продукти за почистване на градински мебели и повърхности от PVC, климатици

Повече детайли

Продуктът вече не е наличен

С покупката на този продукт, можете да съберете до 2 точки за лоялност. Общо за количката Ви 2 точки за лоялност това може да бъде конвертирано във ваучер за 0,60 лв.


Добави към списъка с желания

Повече информация

Пакет "PVC+" съдържа продукти за почистване и обновяване на повърхности от PVC и климатици.

Продуктовата комбинация в този пакет е продиктувана от близките по рода си повърхности за третиране. Макар и изключително ефикасни, това са продукти с периодично приложение, които все пак е необходимо да присъстват в набора от почистващи препарати за бита.

Препаратите за почистване и възстановяване на повърхности от PVC са предназначени основно за градинската мебел от такъв материал. Столове, пейки, маси, шезлонги за градината, басейна, плажа – изделия предимно от PVC, са изложени на постоянни атмосферни влияния: слънце, вятър, прах, употреба. В течение на времето върху тях се формира мръсен слой, който трудно се отстранява с обикновени средства. Повърхността става лепкава и матова, без блясък.

Дълбоко почистващият препарат за PVC прави почистването изключително лесно.Отстранява замърсяването бързо и ефикасно и почиства в дълбочина. Продуктът може да се ползва за други трудни за почистване повърхности: PVC дограма и облицовка, корпусите на фритюрници, кухненски роботи и др., върху които при употреба се натрупва труден за отстраняване мръсен слой.

Не по-малко полезен е препаратът за почистване на климатици. Периодичното хигиенизиране на тези уреди е изключително важно за човешкото здраве. Регулярното почистване с едно напръскване и забърсване с парцала е наистина удобно и практично решение.

Така комбиниран, пакетът от продукти линия "PVC+" осигурява отлично средство за бързо, радикално и ефективно почистване и обновяване на трудни за поддръжка специфични повърхности.

Пакет от два продукта:
Дълбоко почистващ препарат за повърхности от PVC
Препарат за почистване на климатици
Обърнете внимание!: При закупуването на продуктите в пакет спестявате 5%!

Отзиви

Напишете отзив

ГРАДИНА PVC + Пакет 1+1

ГРАДИНА PVC + Пакет 1+1

Пакет от продукти за почистване на градински мебели и повърхности от PVC, климатици
  • за любители и майстори в занаята

    нашите продукти