Не можете да направите нова поръчка от Вашата държава. United States

КУХНЯ Пакет 2+2 Преглед отблизо

ПОЧИСТВАНЕ НА КУХНЯ Пакет 2+2

Нов продукт

Пакет от продукти за почистване на кухненски и мебелни повърхности от ламинат, ПДЧ, стъклокерамика, инокс и алуминий, скари, барбекю, фурни и др.

Повече детайли

Продуктът вече не е наличен

Добави към списъка с желания

Повече информация

Пакет "КУХНЯ” съдържа продукти за почистване на различни видове кухненски повърхности: ламинатни плотове, стъклокерамика, inox и алуминий, барбекю, скари, фурни и др.

Този пакет от продукти е незаменим помощник в кухнята. С тях бързо, лесно и ефикасно ще отстраните трудното за почистване и наслоено замърсяване. След третирането повърхностите са блестящо чисти, приятно ароматизирани, без следи от петна и парцал.

Всеки от продуктите е със специфично приложение:

Препаратът за почистване на ламинатни плотове е иновативно средство за почистване и поддръжка на повърхности от ламинат и ПДЧ. Отстранява ефективно петна от мазнини, следи от пръсти и наслоено замърсяване. Прави повърхността равномерно чиста, без следи от петна и парцал. Подходящ е за почистване на всякакви видове мебелни плоскости от ламинат.

Препаратът за стъклокерамика почиства без да оставя следи от капки или парцал. Препаратът е отличен обезмаслител. С него можете да почистите лесно и ефективно всякакви следи от мазнини и петна не само върху стъклокерамичните плотове, но и върху кухненски плочки, плотове и други повърхонсти. След почистване повърхността е равномерно чиста и блестяща.

Препаратът за инокс и алуминий премахва успешно мазнини и петна. Препаратът е със специфично приложение, отстранява оксидиралия слой върху инокс,алуминий, месинг. Преди употреба се уверете, че повърхността, която ще третирате, не съдържа други примеси. След почистване повърхността е блестяща, равномерно чиста, без следи от капки, петна и парцал.

Предимство на препарата за барбекю, скари и т.н освен отличните му почистващи свойства е предотвратяването на натрупване на нагар върху третираната повърхност. Следващо почистване е бързо, лесно и ефективно.

 С продуктите от линия “КУХНЯ” повърхностите ще заблестят. Основно почистени, обновени и ароматизирани, те ще придобият първоначалния си блясък и красота.

Патетът съдържа четири продукта:

Препарат за почистване на повърхности от ламинат, ПДЧ

Препарат за почистване на inox, алуминий, др.

Препарат за почистване на стъклокерамика

Препарат за почистване на скари, барбекю, фурни, др.

Обърнете внимание!: При закупуването на продуктите в пакет спестявате 7%!

Отзиви

Напишете отзив

ПОЧИСТВАНЕ НА КУХНЯ Пакет 2+2

ПОЧИСТВАНЕ НА КУХНЯ Пакет 2+2

Пакет от продукти за почистване на кухненски и мебелни повърхности от ламинат, ПДЧ, стъклокерамика, инокс и алуминий, скари, барбекю, фурни и др.
  • за любители и майстори в занаята

    нашите продукти