Не можете да направите нова поръчка от Вашата държава. United States

Оцветяваща вакса

Нов продукт

Оцветяваща вакса за дърво

Повече детайли

15 Артикула

Добави към списъка с желания

Техническо описание

Тегло500 мл

Повече информация

ОЦВЕТЯВАЩА ВАКСА

Оцветява, почиства, подхранва и полира дървото

Оцветяващата вакса ГУБРА е смес от висококачествени суровини на базата на естествени восъци и вода, без силикони и агресивни за околната среда агенти. Разработена е специално за оцветяване на дърво и цели да възстанови естествения цвят на дървото и мебелите. Специфичната и формула я прави идеална за реставрацията и поддръжката на  мебели, дограми, рамки, паркет и др. Подхранва дървото в дълбочина и го предпазва от прах и замърсяване, придавайки му топъл и блестящ вид.

Начин на приложение: Нанесете тънък слой вакса посредством меко парче плат, след което забършете с парче плат от канава или със стоманена вълна № 0000. Повторете действието докато постигнете желания резултат, като наблягате на избелелите или надраскани участъци. Оставете ваксата да изсъхне. Полирайте третираната повърхност с парче мек вълнен плат, за да придадете чист и бляскав вид.

Преди и след третирането на дървената повърхност с оцветяваща вакса:

оцветяване с вакса

Предупреждения: Запалим продукт. Да се съхранява далече от достъпа на деца. При поглъщане незабавно да се потърси медицинска помощ и да се покаже тази опаковка или етикета.

Отзиви

Напишете отзив

Оцветяваща вакса

Оцветяваща вакса

Оцветяваща вакса за дърво

  • за любители и майстори в занаята

    нашите продукти

За сваляне

Уникат

Как да направим уникат

За сваляне (331.31k)