Не можете да направите нова поръчка от Вашата държава. United States

Полираща вакса

Нов продукт

Самолъскаща вакса за финиш за мебели и изделия от дърво

Повече детайли

19 Артикула

Добави към списъка с желания

Повече информация

ПОЛИРАЩА ВАКСА
Предпазва, полира и подхранва дървотo

Полиращата вакса ГУБРА подхранва в дълбочина, полира и предпазва повърхностите от прах. Съдържа смес от висококачествени суровини на базата на вода и ценни естествени восъци като чист пчелен восък и карнауба. Не съдържа силикони и агресивни за околната среда агенти. Полиращата вакса ГУБРА е специално предназначена за полиране, подхранване и предпазване на класически и антикварни мебели, подови настилки от дърво и мрамор, на които възвръща първоначалния им блясък.  

Начин на приложение: Върху мебели: нанесете равномерно тънък слой вакса с меко парче плат или четка, изчакайте да изсъхне няколко минути, след което полирайте като лъскате енергично с парче мек плат или с четка с мека четина при третирането на интарзии, инкрустации и орнаменти. Върху подови настилки от дърво, мрамор, плочки или камък: нанесете тънък слой вакса с парче груб плат, оставете да изсъхне, след което лъснете четкайки с вълнен плат или лъскаща машина за да придадете чист и бляскав вид.

Предупреждения: Запалим продукт. Да се съхранява далече от достъпа на деца.  Повтарящата се експозиция може да предизвика сухота или напукване на кожата.   При поглъщане незабавно да се потърси медицинска помощ и да се покаже тази опаковка или етикета. Съдържа нафта (петрол), тежка фракция на Hydrotreating.

Отзиви

Напишете отзив

Полираща вакса

Полираща вакса

Самолъскаща вакса за финиш за мебели и изделия от дърво
  • за любители и майстори в занаята

    нашите продукти