Не можете да направите нова поръчка от Вашата държава. United States

Уплътнител за дърво Преглед отблизо

Втвърдител за дърво

GRL015

Нов продукт

Втвърдител за консолидиране на крехко дърво

Повече детайли

2 Артикула

Внимание: Последни наличности!

Добави към списъка с желания

Техническо описание

Тегло250 мл

Повече информация

Втвърдител ЗА ДЪРВО

на водна основа

Възстановява и консолидира структурата на дървото

Готов за употреба

Приложение: вътрешно.  За мебели и изделия от дърво. Втвърдителят за дърво на ГУБРА е готов за употреба безцветен разтвор на базата на специални термопластични акрилни смоли, който се употребява за възстановяване и консолидиране на дървото. Той прониква в дълбочина в увреденото или изтъняло дърво и го предпазва от стареене; усилва износените или проядени части. Втвърдителят за дърво на ГУБРА може да се използва и за импрегнация или консолидация на меко дърво.

Начин на приложение: Нанася се с четка или чрез впръскване при ниско налягане (0,5 бара), чрез инжектиране или чрез потапяне преди третиране с грунд лак. Изсъхва бързо. Разходна норма: 1л/ок. 10-12 м2.

Предупреждения: Може да предизвика дразнене при контакт с кожата. Да се съхранява под ключ далече от достъпа на деца. Да се избягва контакт с кожата .При контакт с очите незабавно да се изплакнат обилно с вода и да се потърси медицинска помощ. При контакт с кожата да IE изплакне незабавно обилно с вода. Да се използват подходящи предпазни ръкавици. При поглъщане незабавно да се потърси медицинска помощ и да се покаже тази опаковка или етикета.

Съдържа: 5-хлор-2-метил-2Н-изотиазол-3-он (ЕС№247.500.7);

2-метил-2Н-изотиазол-2-он (EC №220.239.4 (3.1) 

Отзиви

Напишете отзив

Втвърдител за дърво

Втвърдител за дърво

Втвърдител за консолидиране на крехко дърво

  • за любители и майстори в занаята

    нашите продукти