Не можете да направите нова поръчка от Вашата държава. United States

Уплътнител за дърво Преглед отблизо

Втвърдител за дърво

GRL015

Нов продукт

Втвърдител за консолидиране на крехко дърво

Повече детайли

Продуктът вече не е наличен

С покупката на този продукт, можете да съберете до 1 точка за лоялност. Общо за количката Ви 1 точка за лоялност това може да бъде конвертирано във ваучер за 0,30 лв.


Добави към списъка с желания

Техническо описание

Тегло250 мл

Повече информация

Втвърдител ЗА ДЪРВО

на водна основа

Възстановява и консолидира структурата на дървото

Готов за употреба

Приложение: вътрешно.  За мебели и изделия от дърво. Втвърдителят за дърво на ГУБРА е готов за употреба безцветен разтвор на базата на специални термопластични акрилни смоли, който се употребява за възстановяване и консолидиране на дървото. Той прониква в дълбочина в увреденото или изтъняло дърво и го предпазва от стареене; усилва износените или проядени части. Втвърдителят за дърво на ГУБРА може да се използва и за импрегнация или консолидация на меко дърво.

Начин на приложение: Нанася се с четка или чрез впръскване при ниско налягане (0,5 бара), чрез инжектиране или чрез потапяне преди третиране с грунд лак. Изсъхва бързо. Разходна норма: 1л/ок. 10-12 м2.

Предупреждения: Може да предизвика дразнене при контакт с кожата. Да се съхранява под ключ далече от достъпа на деца. Да се избягва контакт с кожата .При контакт с очите незабавно да се изплакнат обилно с вода и да се потърси медицинска помощ. При контакт с кожата да IE изплакне незабавно обилно с вода. Да се използват подходящи предпазни ръкавици. При поглъщане незабавно да се потърси медицинска помощ и да се покаже тази опаковка или етикета.

Съдържа: 5-хлор-2-метил-2Н-изотиазол-3-он (ЕС№247.500.7);

2-метил-2Н-изотиазол-2-он (EC №220.239.4 (3.1) 

Отзиви

Напишете отзив

Втвърдител за дърво

Втвърдител за дърво

Втвърдител за консолидиране на крехко дърво

  • за любители и майстори в занаята

    нашите продукти