Не можете да направите нова поръчка от Вашата държава. United States

Антитарло

Нов продукт

Препарат против дървояди

Повече детайли

1 Артикул

Внимание: Последни наличности!

С покупката на този продукт, можете да съберете до 3 точки за лоялност. Общо за количката Ви 3 точки за лоялност това може да бъде конвертирано във ваучер за 0,90 лв.


Добави към списъка с желания

Техническо описание

Тегло250 мл

Повече информация

АНТИТАРЛО

Препарат против дървояди

Инсектицид с резидуален ефект без цвят и без мирис 

Предпазващ и саниращ  спрей, специално предназначен за мебели, антични предмети, рамки, врати, ламперии, облицовки, тавани и др. изделия от дърво. Продуктът е готов за употреба. Не променя и не уврежда боята или лепилото. Дървото, третирано с препарата, може да се боядисва и лакира отново. Не образува вредни газове, не се разлага от светлината. Предпазва дървото от нови атаки. Продуктът е активен против Hylotrupes Bajulus.

Начин на приложение:  Разклатете флакона. Инжектирайте продукта в образуваните от дървояда отвори с помощта на накрайника.

ПРЕДУПРЕЖДЕНИЯ: изключително запалим. Силно токсичен за водни организми, Може да причини дълготрайни неблагоприятни  ефекти във водна среда. Да се съхранява далече от напитки и храни за хора и животни. Да не се пушии, да не се яде и пие по време на работа. Да се пази от достъп на деца. Да не се вдишват парите. Да се избягва контакт с очите, кожата и облеклото. При злополука или неразположение да се потърси незабавно медицинска помощ и когато е възможно да се покаже етикета. Да се носи подходящо защитно облекло. При поглъщане да не се предизвиква повръщане: незабавно да се потърси медицинска помощ и да се покаже тази опаковка или етикета. Да не се използва повторно опаковката. Да не се изпуска в канализацията. Този материал и неговата опаковка да се третират по безопасен начин. Да не се допуска изпускане в околната среда . Вижте специалните инструкции/ информационния лист за безопасност.

СЪДЪРЖА: АЛКАНИ C11-15 ISO, АЛКАНИ C9-12 ISO, ПЕРМЕТРИН. Може да предизвика алергична реакция.

Отзиви

Напишете отзив

Антитарло

Антитарло

Препарат против дървояди

  • за любители и майстори в занаята

    нашите продукти