Не можете да направите нова поръчка от Вашата държава. United States

ДОСТАВКА И ПЛАЩАНЕ

Доставка  се извършва  с ЕКОНТ ЕКСПРЕС . При оформяне на поръчката маркирайте бутона пред името на куриера. Попълнете внимателно Вашите данни. Цената на доставката ще се изчисли автоматично. При необходимост натиснете Обновяване на страницата. Изберете начин на плащане и потвърдете поръчката.

Ако предпочитате доставка с друг куриер, можете да се свържете с нас по телефона или чрез имейл. Ние ще изпълним поръчката Ви с избрания от Вас куриер, а Вие ще заплатите стойността на доставката при получаване на стоката по тарифата на съответния куриер.

Доставката се извършва в срок до 2 работни дни след датата на поръчката чрез куриерска фирма на адреса, посочен в поръчката.

За изпълнение на доставката е необходимо в поръчката да посочите име на получател, точен адрес и телефон за контакт. При липсата на някои от тези данни е възможно поръчката да не може да бъде изпълнена.

Плащането се извършва по банков път или с наложен   платеж  при доставката. Цената на куриерската услуга се определя по тарифа на съответната куриерска фирма. При доставката стоката се придружава със стокова разписка или оригинална фактура. За издаването на фактура е необходимо да ни изпратите данните на физическо или юридическо лице, което е получател на фактурата. 

Доставките се извършват от куриер  в  работно време от  10.00 до  17.00 

Ако няма никой на адреса при посещението на куриер, се оставя съобщение от куриерската фирма с телефон за връзка. Можете да се обадите за повторна доставка на стоката.

Ако имате специални изисквания, отбележете предпочитанието си в специалното поле "Забележка" при формиране на поръчката.