Не можете да направите нова поръчка от Вашата държава. United States

ПОЧИСТВАНЕ ВМЕСТО РЕМОНТ 

СПЕСТЕТЕ ВРЕМЕ, СРЕДСТВА И ТРЕВОГИ

Вижте защо:
Първата снимка илюстрира кухненски под, почистван регулярно с широко разпространените средства за хигиенизиране. С течение на времето върху плочките се е формирало наслоено замърсяване въпреки нормалната за бита поддръжка. Повърхността видимо е захабена, придобила е неприятен кафеникав оттенък, фугите между плочките са силно потъмнели.
Втората снимка показва същата повърхност след третирането с дълбоко почистващия препарат ТЕРАКОТА УЛТРА. Третираната повърхност е напълно възстановена, възвърнала е своята оригинална свежест и красота.
За постигането на този резултат е използван разтвор в топла вода на 5% концентрат от препарата. Готовият разтвор се нанася обилно върху повърхността. Добре е при нанасянето да се втрие с твърда четка за под, след което да се остави да действа около 10 – 15 минути. Ако междувременно повърхността започне да изсъхва, нанесете допълнително количество разтвор. След това енергично втрийте с четка, като наблягнете на силно замърсените участъци. Мръсната вода отстранете с парцал и чиста вода. При необходимост повторете действието.
За съхранение на постигнатия резултат се препоръчва след основното почистване повърхността да се третира с ИМПРЕГНИРАЩ ПРЕПАРАТ GUBRA, и накрая с ТЕЧНА ВАКСА GUBRA за теракот. По този начин ще запазите дълготрайно постигнатия резултат, а поддръжката ще бъде лесна и ефективна.
Обърнете внимание: с 1 литър концентрат можете да подготвите от 10 до 20 литра разтвор за почистване, с който можете да почистите между 200 и 400 м2 площ.
По същия начин имате възможност да възстановите подови настилки от естествен камък, мрамор, гранит, паркет, ПВЦ и балатум. 
За повърхности от различните видове материали предлагаме съответно препаратите УЛТРА МРАМОР, УЛТРА ПАРКЕТ и УЛТРА ПВЦ
Ето как беше почистен силно замърсен паркет от ламинат: