Не можете да направите нова поръчка от Вашата държава. United States

Продуктите от серия „БЛЯСЪК” на GUBRA предлагат богата гама от възможности за цялостно възстановяване на подови настилки, стенни облицовки и други повърхности от различни видове материали: дърво, естествен камък, мрамор, керамика, теракота, PVC. Тяхното предназначение е основно почистване, защита и консервация на скъпо струващите материали, вложени в обзавеждането на дома, офиса, публични и обществени сгради. Препаратите почистват в дълбочина и възстановяват третираната повърхност, импрегнират и предпазват от петна, вода и замърсяване. Обновяват, консервират и придават блясък. Предотвратяват наслояването на прах, ароматизират и хигиенизират. Серията е предназначена за качествена и лесна поддръжка на помещенията, както и за ефективно отстраняване на следите от ремонтни работи.

ПРОДУКТИ ЗА ПОЧИСТВАНЕ, ЗАЩИТА И ПОДДРЪЖКА НА ПОДОВИ НАСТИЛКИ И СТЕННИ ОБЛИЦОВКИ:

ЕТАПИ И НАЧИН НА ОБРАБОТКА

 

СЕРИЯ “БЛЯСЪК” НА GUBRA предлага пакет от продукти за периодично и регулярно почистване. Основна цел на обработката с продукти за периодично приложение е да възстанови трайно оригиналния вид и първоначалния блясък на третираната повърхност.  Тази обработка се извършва в три фази, след което регулярното почистване и поддръжката са бързи и лесни.

ФАЗА 1 – ПОДГОТОВКА:   ДЪЛБОКО ПРОНИКВАЩО И ОСНОВНО ПОЧИСТВАНЕ:

Радикалното почистване подготвя третираната повърхността за следващите етапи на обработка.  Продуктите, предназначени за тази фаза, са специално разработени за употреба върху подови или други видове повърхности, когато се цели основно и дълбоко проникващо почистване или отстраняване на продукти от предходни обработки. Почистват следите от ежедневна употреба и изхабяване, както и замърсяване  вследствие  на работа с цимент, варов разтвор,  петна от избелващи препарати, оцветяване и др. 

ФАЗА 2 – ЗАЩИТА: ИМПРЕГНИРАНЕ И ЗАЩИТА ОТ ВОДА, ПЕТНА И ЗАМЪРСЯВАНЕ:

Тази обработка цели да осигури дълготрайна защита от замърсяване. Препоръчва се да бъде извършена преди финалното третиране с продукти за поддръжка и консервация. Нейна основна цел е да предотврати увреждането от  вода, киселинни дъждове,  корозивни пушеци, възсолена влага, конденз, олио и мазнини, както и наслояването на обичайно замърсяване от ежедневна употреба и механично натоварване.  При външно приложение предпазва от формирането на мъх и лишеи. Не се формира повърхностен слой.

ФАЗА 3 –  ФИНАЛНА ОБРАБОТКА И КОНСЕРВАЦИЯ: ПОДХРАНВАНЕ, ОБНОВЯВАНЕ, ПОЛИРАНЕ И КОНСЕРВИРАНЕ:

Тази фаза е довършителна на предходните обработки и цели дълготрайна консервация. Продуктите за финална обработка обновяват третираната повърхност, придават елегантен блясък и подчертават оригиналната й красота. Тяхна цел е трайно съхранение на резултата, постигнат с предходните обработки. Улесняват регулярната поддръжка и предотвратяват наслояването на прах и замърсяване. С грип против пързаляне. 

РЕГУЛЯРНО ПОЧИСТВАНЕ

Продуктите предназначени за тази обработка могат да се използват за основно почистване (като концентрат), както и зарегулярно почистване ( като воден разтвор). Изключително ефикасни с оптимален разход, те не само почистват, но  и хигиенизират и ароматизират повърхностите, като осигуряват висока степен на хигиена.

ВИДОВЕ И ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ НА ПРЕПАРАТИТЕ

ДЪЛБОКО ПОЧИСТВАЩИ ПРЕПАРАТИ

фаза 1

Разгаждат и отстраняват петна и замърсяване. Почистват следите от ежедневна употреба и изхабяване, следи от работа с цимент, варов разтвор и др. Възстановяват оригиналния вид на повърхността.
 • за паркет и изделия от ламинат и дърво
 • за теракот, керамика, гранитогрес, клинкер, тухли, котофорте, др.
 • за естествен камък, мрамор, гранит, ардезия
 • за ламинат, PVC, каучук

ИМПРЕГНИРАЩИ ПРЕПАРАТИ

фаза 2

Осигуряват ефективна защита срещу проникването на петна и замърсяване. Не формират повърхностен филм. Предпазват от износване при механично натоварване. Не променят транспирацията на материала.
 •  против износване на паркет от дърво
 • за подхранване на нелакиран паркет и необработено дърво
 • за защита на теракот, керамика, тухли, гранитогрес, клинкер, котофорте, др.
 • за защита на естествен камък, мрамор, гранит, ардезия, др. 

САМОЛЪСКАЩИ ВАКСИ ПРОТИВ ПЪРЗАЛЯНЕ

фаза 3

Подхранват, обновяват и полират. Формират защитен слой, който не задържа прах и замърсяване. Подчертават естествената красота и придават чист и бляскав вид. С грип против пързаляне.
 • Самолъскаща вакса за дърво и ламинат : натурална, карнауба
 • Самолъскаща вакса за керамика, теракот, гранитогрес, тухла, клинкер : натурална, червена
 • Самолъскаща вакса за мрамор, гранит, ардезия, естествен камък : карнауба, натурална, черна
 • Самоласкаща вакса за линолеум, PVC, каучук: неутрална, черна

ГЛАНЦИРАЩИ ПРЕПАРАТИ

регулярна употреба

Препарати с гланциращ ефект за ежедневно почистване. Почистват без да премахват предходни обработки. След употреба повърхността  е чиста, хигиенизирана и приятно ароматизирана.
 • За дърво, ламинат
 • За теракот, керамика, гранитогрес, др.
 • За мрамор, гранит, естествен камък
 • За линолеум, PVC, каучук
 • За килими, мокети

ВИЖТЕ ОЩЕ

Назад