Не можете да направите нова поръчка от Вашата държава. United States

ЛЕНЬОСТУК Преглед отблизо

Кит за дърво

Нов продукт

Кит за дърво 

Повече детайли

26 Артикула

Добави към списъка с желания

Техническо описание

Тегло200 г

Повече информация

Кит за дърво

Китът за дърво поправя бързо и качествено отвори, цепнатини, драскотини и др. върху изделия от дърво. След изсъхване върху него може да се шлайфа, пробива, завинтва, боядисва.

Начин на приложение: Разбъркайте добре преди употреба и нанесете посредством шпакла върху дървената повърхност. При дълбоки дупки или цепнатини се препоръчва продуктът да се нанася на пластове, като се изчаква всеки от нанесените пластове първо да изсъхне преди нанасянето на следващия. Ако е необходимо, продуктът може да се разреди с разредител за нитроцелулозни бои. Съдът да се държи добре затворен, за да не изсъхне продуктът.

Предупреждения: Силно запалим продукт. Вреден за очите. Вреден за водни организми. Може да причини дълготрайни неблагоприятни  ефекти във водна среда. Да се държи далеч от достъпа на деца. Съдът да се манипулира и отваря внимателно. Да се избягва контакт с очите. При контакт с очите, веднага да се изплакнат обилно с вода и да се потърси медицинска помощ. Да се вземат предпазни мерки срещу статично електричество.

Съдържа разтворители от групите 33,390,40,41 (D.P.R. N0 303 del 19/03/1956)

Отзиви

Напишете отзив

Кит за дърво

Кит за дърво

Кит за дърво 

  • за любители и майстори в занаята

    нашите продукти